Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Villa ‘Capricho Corona’ ligt op het resort Country Club Mazarron. Op 5 minuten rijden van Mazarron en 10 minuten van Puerto de Mazarron en Bol Nuevo.

Per auto
Uit het noorden komend [vanaf Alicante] rijdt u over de E15/A7 richting Almeria/Granada. Om Murcia heen, richting Almeria/Granada aanhouden. Afslagnr. 627 vermeldt Bahia de Mazarron, Alhama de Murcia en Mazarron. U neemt afslagnr. 627 B en houdt richting Mazarron aan. Na ca 4 km op de rotonde rechtsaf naar Mazarron, dit is wegnr. M 603. Afslagnr. 20 [El Pareton, Urbanizacion Country Club]. Aanhouden richting Mazarron; Rotonde bijna 360° rond; volgen Urbanizacion naar links. Na het passeren van het tuincentrum rijdt u Mazarron Country Club op.

Car

Per vliegtuig

Er zijn meerdere maatschappijen die van verschillende luchthavens naar Alicante vliegen. Kijkt u voor voordelige heen- en terugreis op internet. U kunt buiten het hoogseizoen op iedere dag van de week aankomen of vertrekken. Een huurauto reserveren bij uw vliegreis is aan te raden. de rijtijd vanaf Alicante naar de vakantievilla bedraagt ruim een uur.
Airport

Handige links
Om goed voorbereid op vakantie te gaan hebben wij wat handige links verzameld.

Vliegtickets
Het boeken van uw ticket is makkelijk. U kunt vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Weeze (Duitsland) vliegen op Alicante.

Via Amsterdam
Transavia
RyanAir
Air Berlin
Vueling

Via Rotterdam
Transavia

Via Eindhoven
Transavia

Via Weeze
Transavia

Autoverhuur
Een auto huren in Spanje is gemakkelijk. Je kunt dit vooraf al eenvoudig en snel regelen. Dit is erg makkelijk als je ook gebruik wilt maken van bijvoorbeeld kinderstoeltjes of een speciaal type auto. Terplekke is het ook te regelen. Vergeet je rijbewijs en creditcard niet!
Centauro
recordrentacar
Europcar
goldcar

Comments are closed