Mazarron en Puerto de Mazarron

Mazarron
De stad Mazarrón bestaat uit twee stadskernen. Mazarrón zelf is een stad met allerlei voorzieningen als winkels, een weekmarkt, een ziekenhuis, scholen, banken, etc. En het kustplaats Puerto de Mazarrón, met haar boulevard, een jacht- en een vissershaven, restaurants, terrassen, scholen voor watersporten (duiken, zeilen), appartementen en hotels, etc. De ligging van de vakantievilla op de Mazarrón Country Club is zeer gunstig voor allerlei uitstapjes van en naar de rest van de omgeving.

Puerto de Mazarron (10 min.)
In Puerto de Mazarrón vindt u een vismarkt en veel vissersboten. Puerto de Mazarrón is de ideale plaats om te genieten van een volledig scala aan vrijetijdsmogelijkheden, waaronder watersporten. Zo is er een regatta club, waar cursussen worden gegeven. U kunt er roeien, zee-paragliden, waterskiën of met een speedboot racen. Voor duikers zijn er vele clubs die cursussen van verschillende niveaus aanbieden of u kunt deelnemen aan een duikexcursie die u meeneemt naar de prachtige rotsbodems of de spectaculaire onderwatergrotten. Ook vertrekken er dagelijks boottochten voor toeristen, zoals een zeilexcursie met een catamaran of een dolfijnentocht.
In het hoogseizoen is het ‘s avonds levendig aan de boulevard van Puerto de Mazarrón. U vindt er tal van restaurants, straatartiesten en een treintje voor de kinderen. Op zondagmorgen is er markt in Puerto de Mazarron, op het plein onder hotel La Cumbre. De kip van het spit is een aanrader om mee te nemen voor de lunch of het diner van die dag.
Peurto de Mazarron

Comments are closed