Voor de kinderen

Voor de kinderen

De provincies Murcia en Alicante zijn samen goed voor meer dan 20 attractieparken, en zijn daarmee een paradijs voor families met kinderen. Wat te denken van het Safaripark Terra Natura in Murcia van 165,445 m2 met meer dan 300 dieren, of het waterpark dat er naast ligt, Aqua Natura.
Alle attractieparken zijn bereikbaar binnen 2 uur rijden.

Safaripark Terra Natura (25 min.)
Dit 165.445 m² grote wildlife park is verdeeld in 4 delen: Amerika, Azië, Europa en Pangea met de bijbehorende flora en fauna. Er zijn 400 dieren, waaronder leeuwen, nijlpaarden, giraffen, wolven, zebra’s, beren en vele anderen. U komt er in contact met de dieren alsof er geen hek tussen zit. In het Masai Mara Game Reserve kunt u met een land rover een heuse safaritocht maken door de Afrikaanse Savanne.
Safari

Waterpark Aqua Natura (25 min.)
In dit waterpark van 30.000 m², dat bekend staat als Zanzibar, waant u zich in de Indische Oceaan. Er zijn verschillende zwembaden en glijbanen, en u kunt op een zwemband een parcours afleggen. Voor kleine kinderen is een aparte zone aangelegd. Kortom, een ware oase, gelegen vlakbij Murcia. Entree inbegrepen bij entreebewijs voor Terra Natura (zie boven). Adres: Calle de Regidor Cayetano Gago S/N 30100 Murcia.
Waterpark

Mundomar (1 h. 30 min.)
Groot exotisch en marine park met veel zeedieren (zoals dolfijnen, zeehonden, zeeleeuwen en pinguïns) en vogels (zoals papegaaien, flamingo’s en andere tropische vogels). Er is een dolfinarium, in het park worden verschillende shows gegevens en er is een grote kinderspeelplaats aanwezig.
Mundomar

Attractiepark Terra Mitica (1 h. 30 min.)
Dit attractiepark is opgedeeld in 5 thema’s: Egypte, Griekenland, Rome, Iberia en De Eilanden. Alle attracties, shows, winkels en cafés zijn gebaseerd op het thema van die locatie. Er is vertier voor jong en oud.
terra mitica

Comments are closed